NL LEERT DOOR

 • Gratis ontwikkeladviestraject vanuit de overheid voor werknemers, ondernemers, zzp'ers, flexwerkers en werkzoekenden.

NL LEERT DOOR

 • Gratis ontwikkeladviestraject vanuit de overheid voor werknemers, ondernemers, zzp'ers, flexwerkers en werkzoekenden.

NL LEERT DOOR

 • Gratis ontwikkeladviestraject vanuit de overheid voor werknemers, ondernemers, zzp'ers, flexwerkers en werkzoekenden.

VERRUIM JE TOEKOMSTPERSPECTIEF

 • Vanaf december biedt de Nederlandse overheid mensen weer de mogelijkheid om een professioneel ontwikkeladviestraject te volgen via de regeling "NL Leert Door" volledig betaald door de overheid. 

  Dit traject is bedoeld om mensen bewust na te laten denken over hun loopbaan of onderneming en bijbehorend toekomstperspectief. Juist in tijden van crisis is het namelijk belangrijk om je te blijven ontwikkelen.

  Als coach doe ik ook mee aan "NL Leert Door" en dat betekent dat je dus bij mij vanaf december een ontwikkeladviestraject kunt doorlopen betaald door de overheid.

  Lijkt dat je wat? Lees dan hieronder door over wat een traject bij mij en de regeling inhoudt.

  Maak vrijblijvend een afspraak in november om de mogelijkheden te bespreken.

  Ik heb een maximum van 15 plekken in december en 15 plekken in januari beschikbaar.

IMG_1321

VOLG JE DE ONTWIKKELINGEN, OF ONTWIKKEL JE JEZELF?

WAT HOUDT EEN COACHINGTRAJECT IN?

Door het volgen van een ontwikkeladviestraject krijg je inzicht in waar jij blij van wordt in je werk, wat jouw werk zinvol maakt en waar je energie van krijgt.

We gaan dieper in op jouw vaardigheden, competenties en drijfveren.

Naast deze onderwerpen kijken we ook naar praktische zaken zoals de gewenste privé/werkbalans, je financiële behoeftes en andere dingen die invloed hebben op jouw keuzes. Hierbij maakt het niet uit of je in loondienst bent, eigen ondernemer of werkzoekende bent.

Ook help ik je op weg om proactief aan de slag te gaan met deze nieuwe inzichten, zodat jij je toekomstperspectief kan waarmaken.

DIT BEREIKEN WE DOOR

 • Vier wekelijkse online coaching sessies

 • Een talenten & competenties test

 • Een loopbaanwaarden test

 • Een arbeidsmarktscan

JOUW EIGEN PERSOONLIJKE COACH

Ik help je om te kijken waar je nu staat en onderzoek samen met jou, en met behulp van drie testen, waar jouw ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Hierbij maakt het niet uit of je werknemer, ondernemer, zzp’er of werkzoekende bent.

Mijn heldere aanpak, scherpe analyse en oprechte feedback helpen je inzicht te krijgen waarin jij je verder kunt ontwikkelen.

We gaan ook de diepte in en daar is moed voor nodig. Je zal geconfronteerd worden met bepaalde angsten die jouw ontwikkeling in de weg staan.

Het uitgangspunt is dat jij met meer energie en vrijheid kunt handelen in deze tijden van crisis.

JOUW EIGEN PERSOONLIJKE COACH

Ik help je om te kijken waar je nu staat en onderzoek samen met jou, en met behulp van drie testen, waar jouw ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Hierbij maakt het niet uit of je werknemer, ondernemer, zzp’er of werkzoekende bent.

Mijn heldere aanpak, scherpe analyse en oprechte feedback helpen je inzicht te krijgen waarin jij je verder kunt ontwikkelen.

We gaan ook de diepte in en daar is moed voor nodig. Je zal geconfronteerd worden met bepaalde angsten die jouw ontwikkeling in de weg staan.

Het uitgangspunt is dat jij met meer energie en vrijheid kunt handelen in deze tijden van crisis.

WAT LEVERT HET JE OP?

 • Meer helderheid en inzicht in je toekomstperspectief

 • Een persoonlijk ontwikkelplan

 • Concrete acties om proactief vorm te geven aan jouw ontwikkelplan

 • Inspiratie & steun in jouw eigen ontwikkeling

ONTWIKKELADVIES

0 euro*
 • Drie online tests
 • Vier wekelijkse online coaching sessies
 • Afgestemd op jouw persoonlijke situatie en vraag
 • De subsidie-aanvraag wordt voor je geregeld*

*NL LEERT DOOR SUBSIDIEREGELING

Om gebruik te maken van de regeling hoef jij je enkel bij mij aan te melden.

Voor het regelen van de subsidie-aanvraag zijn er wel een aantal verplichte documenten nodig die wij (gezamenlijk) invullen. Denk hierbij aan toestemming om je persoonsgegevens te delen met de overheid, het eerder genoemde ontwikkelplan en een prestatieverklaring bij afronding van het traject.

Meer informatie over de regeling vanuit de overheid vind je hier.

 

WAT ZEGGEN MENSEN OVER WALK THE TALK?

“Robbert-Jan is een multi-gedisciplineerde en resultaatgerichte coach. Of je nou op zoek bent naar persoonlijke effectiviteit, inzicht of kennis over vitaliteit of loopbaancoaching, voor al deze zaken kun je bij hem aankloppen. Een aanrader om met hem samen te werken.”

Andre - HR Manager Lead Healthcare

"Nieuwe inzichten, concrete doelstellingen en energie levert Robbert-Jan zijn coaching op. Hij weet snel tot de kern te komen. Door heldere vragen laat hij je zelf nieuwe inzichten ontdekken. Daarnaast weet hij met een grote lach net dat zetje te geven om deze tevens naar concrete doelstellingen te vertalen. Dat is wat mij een stuk verder bracht. Een heel prettige manier van coachen met direct resultaat!"

Jitta - onderneemster: The Green Butt

"De coaching en brede achtergrond is een verrijking. Dit gaat veel verder dan standaard coaching technieken, waar ik zelf zo doorheen prik (het is immers ook mijn eigen werk). Een holistische kijk op controle en verbinding met niet alleen je werk, maar je hele leven."

Mariska - Ambulante jeugdhulp en muziektherapeute

“Enorm dankbaar voor de waardevolle inzichten en ‘outside-the-box’ oplossingen. Robbert-Jan is een uitstekende luisteraar en pikt de kleinste details op. Ik heb erg genoten van onze samenwerking en beveel zijn coaching van harte aan!”

Richard - ondernemer Irish Institute for Nutrition & Health 

De coaching door Robbert-Jan was een gouden greep. Nadat ik lang dacht dat ik als zzp'er alles alleen voor elkaar moest krijgen, besloot ik dat coaching een enorme investering in mezelf en mijn bedrijf zou zijn. Dat heb ik geweten! Rob confronteerde me regelmatig met belemmerende overtuigingen (wat niet altijd leuk was) en hielp me keuzes te maken om verder te groeien. Na 3 maanden coaching heb ik veel meer grip op de combinatie van 'mijzelf en mijn bedrijf', levert het werken in en aan mijn onderneming me heel veel energie op en heb ik er vertrouwen in dat ik in staat ben een mooi bedrijf te ontwikkelen.

Annemarie - onderneemster

“Robbert-Jan is een multi-gedisciplineerde en resultaatgerichte coach. Of je nou op zoek bent naar persoonlijke effectiviteit, inzicht of kennis over vitaliteit of loopbaancoaching, voor al deze zaken kun je bij hem aankloppen. Een aanrader om met hem samen te werken.”

Andre - HR Manager Lead Healthcare

"Nieuwe inzichten, concrete doelstellingen en energie levert Robbert-Jan zijn coaching op. Hij weet snel tot de kern te komen. Door heldere vragen laat hij je zelf nieuwe inzichten ontdekken. Daarnaast weet hij met een grote lach net dat zetje te geven om deze tevens naar concrete doelstellingen te vertalen. Dat is wat mij een stuk verder bracht. Een heel prettige manier van coachen met direct resultaat!"

Jitta - onderneemster: The Green Butt

"De coaching en brede achtergrond is een verrijking. Dit gaat veel verder dan standaard coaching technieken, waar ik zelf zo doorheen prik (het is immers ook mijn eigen werk). Een holistische kijk op controle en verbinding met niet alleen je werk, maar je hele leven."

Mariska - Ambulante jeugdhulp en muziektherapeute

“Enorm dankbaar voor de waardevolle inzichten en ‘outside-the-box’ oplossingen. Robbert-Jan is een uitstekende luisteraar en pikt de kleinste details op. Ik heb erg genoten van onze samenwerking en beveel zijn coaching van harte aan!”

Richard - ondernemer Irish Institute for Nutrition & Health 

De coaching door Robbert-Jan was een gouden greep. Nadat ik lang dacht dat ik als zzp'er alles alleen voor elkaar moest krijgen, besloot ik dat coaching een enorme investering in mezelf en mijn bedrijf zou zijn. Dat heb ik geweten! Rob confronteerde me regelmatig met belemmerende overtuigingen (wat niet altijd leuk was) en hielp me keuzes te maken om verder te groeien. Na 3 maanden coaching heb ik veel meer grip op de combinatie van 'mijzelf en mijn bedrijf', levert het werken in en aan mijn onderneming me heel veel energie op en heb ik er vertrouwen in dat ik in staat ben een mooi bedrijf te ontwikkelen.

Annemarie - onderneemster